AromaMama
  • Сет от лечебни балсами за хрема, охлузвания и раздразнена кожа
  • Сет от лечебни балсами за хрема, охлузвания и раздразнена кожа
  • Сет от лечебни балсами за хрема, охлузвания и раздразнена кожа
  • Сет от лечебни балсами за хрема, охлузвания и раздразнена кожа
  • Сет от лечебни балсами за хрема, охлузвания и раздразнена кожа
  • Сет от лечебни балсами за хрема, охлузвания и раздразнена кожа
Сет от лечебни балсами за хрема, охлузвания и раздразнена кожаСет от лечебни балсами за хрема, охлузвания и раздразнена кожаСет от лечебни балсами за хрема, охлузвания и раздразнена кожаСет от лечебни балсами за хрема, охлузвания и раздразнена кожаСет от лечебни балсами за хрема, охлузвания и раздразнена кожаСет от лечебни балсами за хрема, охлузвания и раздразнена кожа

Сет от лечебни балсами за хрема, охлузвания и раздразнена кожа

Сетът от лечебни балсами - идеален за оздравяване и защита на кожата. Безопасни за деца.

Продуктът не е наличен

59,99 лв.

SKU: 140450-1

Марка: Plant Therapy

Категория: Козметика

Сетът от лечебни балсами е идеален за всеки, който иска оздравяване и защита на кожата в движение!
Всяко намазване спомага за бързото облекчаване на кожни раздразнения.
Особено подходящи при суха и чувствителна кожа. Създадени са така, че да проникнат бързо в кожата и да осигурят максимални ползи, като в същото време я предпазват от влиянието на външната среда.
Най-хубавото е, че са безопасни за деца.
Сетът съдържа 4 броя лечебни балсами по 25 гр. всяка,
Предлага се в удобна козметична чанта за път.

Лечебен балсам „По-добро от целувки: Охулзвания и порязвания причиняват особен дисконфорт при деца и при възрастни. Съдържа етерично масло от лавандула, риган сладък, кипарис, чаено дърво и синя вратига, които успокояват кожата и помагат за заздравяване на малки порязвания, облекчават болката от ожулване и/или зачервяване. Създадено е от с най-висококачествените натурални съставки, този балсам предлага точно нужното количество TLC, за да успокои и да се грижи дори за най-деликатната кожа .Измийте засегнатата зона със сапун и вода и нанасяйте 2-3 пъти на ден. Коринено мек лечебен балсам: Нанасяйте върху желаните зони 2-3 пъти на ден.  

Коринено мек лечебен балсам: Подхранва и подмладява сухата, раздразнена кожа с нашия  Инфузиран с бленд от етерични масла „Копринено мек“, която комбинира лавандула, копаиба олеорезин, палмароза, лимон, тамян и безсмърниче като ни дава топла, флорална миризма и осигурява множество  подхранващи кожата свойства. Разредена в оригиналния Лечебен балсам, този балсам спомага за подобряване на текстурата на кожата, намалява напукването и зачервяването и придава на кожата прекрасно копринено меко усещане!

Лечебен балсам: Нашият лечебен балсам е натурален, нежен, успокояващ балсам. Той е идеален за всички типове кожа, особено за  суха и раздразнена кожа. Този прекрасен балсам овлажнява, облекчава дискомфорта, и оставя кожата  копринено  мека. KidSafe®(Безопасно за деца): Да Може да се използват по време на бременност и кърмене.

Лечебен балсам „Стоп, хрема“: Нанасяйте върху гърдите или под носа 2-3 пъти на ден. Лечебен балсам: Нанасяйте локално върху желаните зони колкото е необходимо. Спрете подсмърчането в движение и дишайте по-леко. Съдържа бленд от етерични масла „Стоп, хрема“, съчетан от ефективните етерични масла от ела, розалина, смърч, кипарис, сладка мента и кедрово дърво, като допринася за  свеж, ментов аромат, който спомага за изчистване на дихателните пътища.

  • Обем4 x 25 г
  • Безопасно за децаДа