AromaMama
  • Енергийно етерично масло - Органична синергия 10 мл
  • Енергийно етерично масло - Органична синергия 10 мл
  • Енергийно етерично масло - Органична синергия 10 мл
Енергийно етерично масло - Органична синергия 10 млЕнергийно етерично масло - Органична синергия 10 млЕнергийно етерично масло - Органична синергия 10 мл

Енергийно етерично масло - Органична синергия 10 мл

Органично етерично масло 'Energy', стимулиращо и подпомагащо биоразнообразието.

34,99 лв.

SKU: 680912005555

Марка: Plant Therapy

Категория: Етерични масла

Органичната смес от етерични масла Energy ви дава допълнителния тласък, от който се нуждаете, когато нивата на енергия са ниски. Посягайте към веселия, ярък аромат винаги, когато имате нужда да почувствате прилив на мотивация. Опитайте да използвате първото нещо, когато се събудите, за да се отървете от умората, или след обяд, за да се преборите с обедната умора. С органичните масла от свежа и ободряваща мента, събуждащи портокал и лимон и стимулираща смес от пикантен корен от джинджифил CO2, избистрящ евкалипт и сладък здравец, ще харесате начина, по който тази смес изостря решителността ви и ви мотивира да станете и да действате.
Това е сертифицирано от USDA органично етерично масло. Това означава, че маслото не съдържа ГМО, а растенията растат свободно без помощта на синтетични торове и в почва, която е чиста от забранени вещества, като например вредни пестициди. Когато купувате сертифициран биологичен продукт, вие също така помагате за опазването на биоразнообразието! Това помага да се гарантира, че нашите природни пейзажи и техните екосистеми ще бъдат запазени и непокътнати за идните поколения.


  • Обем10 мл