Полезни съвети

4 помещения, в които имате нужда от арома дифузер

Всекидневната

Не е изненада, че всекидневната е на първо място в списъка. В крайна сметка това е мястото, където си почиваме, гледаме любимите си предавания, играем с децата или може би дори практикуваме йога  сутрин. Дифузирането на етерични масла ни помага да релаксираме и да създадедем здравословна среда на живот за нас и нашето семейство.

Вземи твоя Family love арома дифузер тук:

https://aromamama.bg/product/difuzer-family-love/

Кухнята

Дори готвенето на най-леките ястия оставят миризма след себе си. Да не говорим за чиниите в мивката! Използването на дифузер за етерични масла в кухнята може да помогне за пречистване и освежаване на въздуха и премахване на всички миризми.

Вземи твоя арома дифузер за кухня тук:

https://aromamama.bg/product/difuzer-rose-gold/

Офиса

Офисът е мястото, където прекарваме най-голямата част от деня. Мотивацията и концентрацията през лятото намаляват и понякога завръщането на работното място е трудно. Няколко капки от етеричното масло  в дифузера на бюрото ви ще направи чудеса с енергията и фокуса на работното място. С новите тенденции за оpen space (отворен тип офис помещения), риска от разпространение на вируси и бактерии във въздуха се увеличава. Защитете себе си и околните чрез дифузиране на противовирусни комбинации.

Вземи своя USB арома дифузер Сompact тук: 

https://aromamama.bg/product/difuzer-compact/

Спалнята

И не на последно място – спалнята. Мястото, където си почиваме, релаксираме, презареждаме след дълъг ден и се наслаждаваме на интимността с партньора ни. Дифузирането чрез дифузер за етерични масла ще ви помагне да подобрите всяко от тези преживявания, независимо дали става дума за спокоен сън през нощта или за романтично настроение и събуждане на страстите. Управлявай лесно и удобно през телефона и пусни любимата си музика с арома дифузер Еxcellence.

Вземи своя Excellence арома дифузер тук:

https://aromamama.bg/product/difuzer-excellence/

Ако искате да получавате интересни публикации от нас, абонирайте се на страницата на Аroma mama , www.aromamama.bg !

Вашият коментар